MUĞLA / MARMARİS - Marmaris Bilim ve Sanat Merkezi

02524192005
BELDİBİ MAH. TURGUT ÖZAL GÖKBEL CAD. MARMARIS NO 13 MARMARİS / MUĞLA
Vizyon
VİZYONUMUZ Bölgemizde üstün yetenekli bireylere ilişkin toplumsal farkındalığı yaygınlaştıran, özdisiplinli, özsaygılı, evrensel ve ulusal değerleri özümsemiş, topluma yön verecek geleceğin liderlerini yetiştiren, modern teknolojik araç-gereçlerin kullanıldığı, üstünlerle çalışmaya istekli enerjik, öğrenmeye açık, yaratıcı ve innovatif yönetici ve öğretmenlerin olduğu, üstün yeteneği geliştirmek için ileri düzeyde farklılaştırılmış zenginleştirilmiş eğitim programlarının kullanıldığı, Atatürk ilkeleri doğrultusunda çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmak amacıyla topluma katkıda bulunan , özdisiplinli, özsaygılı, evrensel ve ulusal değerleri özümsemiş liderler yetiştirmektir.
Misyon
Üstün ve özel yetenekleri özel değerlendirme yöntemleri kullanılarak keşfedilmiş öğrencilere farklılaştırılmış eğitim programları uygulayarak, birikimlerinden yeni çıkarımlara varıp; görüşlerini yaratıcı bir biçimde dile getirebilen topluma yön verecek liderler yetiştirmektir
Öğretim Şekli :
Hafta içi Başlama: 17.00 Bitiş: 20.10 Hafta Sonu Başlama: 09.30 Bitiş: 16.10
Otobüs ve minibüs ile ulaşım sağlanmaktadır
BELDİBİ MAH. TURGUT ÖZEL (GÖKBEL) CD. NO:13 MARMARİS/MUĞLA
MUĞLA MERKEZ 55 KM MARMARİS ŞEHİR MERKEZİ 3.3 KM