MUĞLA / MARMARİS - Marmaris Bilim ve Sanat Merkezi

May

Muğla Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nden Ali İhsan İncesu tarafından verilecek olan aile eğitim programına özellikle yeni kayıt öğrenci velilerimizin katılımı önem arz etmektedir. Eğitim kurumumuz 3.kat toplantı salonunda 12.00 ile 16.00 saatleri arasında yapılacaktır.Eğitime aynı ebeveynin katılması gerekmektedir.Eğitim sonunda katılım sertifikası verilecektir.

Şbt

2024 Yılı Bilsem Ön Değerlendirme Uygulaması için öğrencilerin giriş belgeleri e-okul sisteminde yayımlanmıştır.Okul müdürlüklerinin imza karşılığında veliye tebliğ etmesi gerekmektedir.

Eyl

2023 -2024 Eğitim Öğretim yılında aramıza yeni katılan 49 öğrencimiz ile gerçekleştireceğimiz Uyum Eğitim Programı 23 Eylül Cumartesi Saat 10.00 da kurumumuzda başlıyor.Açılış programının ardından eğitimin ilk günü etkinlikler saat 12.30 ile 16.30 arasında gerçekleştirilecektir.Diğer günlere ait giriş çıkış saatleri tabloda belirtilmiştir.Kurumumuzun etrafında yemek alanları olmadığı için 23 Eylül Cumartesi günü öğrencilerimiz öğle arasına velileri ile çıkmalıdır.Etkinlikler esnasında kullanmaları için öğrencilerimizin yanlarında makas,renkli boya kalemleri,prit yapıştırıcı ve bant bulundurmaları gerekmektedir.Kayıt hakkı kazanmış olan öğrencilerimizi tebrik ediyor ve tanışma gününü heyecanla bekliyoruz.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bilim ve

Sanat Merkezleri öğrenci tanılama ve yerleştirme

sürecinde RESİM ve MÜZİK yetenek alanından aday

gösterilen öğrencilerin ön değerlendirme